Direct naar  hoofdmenu / submenu / zoekveld
Home / Actualiteitenoverzicht / 2013 / EMN-beleidsoverzicht 2012 verschenen

EMN-beleidsoverzicht 2012 verschenen

Migratie en asiel in Nederland

Het EMN Beleidsoverzicht 2012- Migratie en Asiel in Nederland biedt een compleet overzicht van alle ontwikkelingen op het gebied van migratie en asiel: alle substantiële wijzigingen in de Nederlandse wet- en regelgeving, belangrijke initiatieven voor toekomstige aanpassingen van wet- en regelgeving en alle ontwikkelingen op het gebied van Europese regelgeving.

Het doel van dit rapport is onder meer om een bijdrage te leveren aan de beleidsontwikkeling op Europees niveau. Het rapport is ook uitgebracht in het Engels.

 

Vervolg
Op basis van dit rapport en soortgelijke rapporten uitgebracht door de overige EU-lidstaten stelt het Europees Migratienetwerk (EMN) later dit jaar een vergelijkend ‘Europees’ rapport op. Dit wordt aan de hand van vijf EMN informatiebulletins (EMN inform) gedaan. Deze informatiebulletins bieden een kort overzicht van de voornaamste beleidsrelevante bevindingen van een EMN-onderzoek of -activiteit.

Het beleidsoverzicht en de vergelijkende Europese EMN informatiebulletins komen beschikbaar op deze website en www.emn.europa.eu(onder 'EMN Outputs'). Ook eerdere EMN-rapporten kunt u daar vinden.

 

Meer informatie

Een gedrukt exemplaar kunt u aanvragen via emn@ind.minvenj.nl.

 Uitgelicht


Zoeken