Beleidsoverzichten | EMN - Europees Migratienetwerk Nederland Skip to main content

Main Area

  • Home
  • Beleidsoverzichten

Main

Beleidsoverzichten

Turks gezin op rommelmarkt bij de Havendagen in Vollenhove. | Foto: Valentijn Brandt | Nationale Beeldbank Turks gezin op rommelmarkt bij de Havendagen in Vollenhove. | Foto: Valentijn Brandt | Nationale Beeldbank

Ontwikkelingen in migratie- en asielbeleid volgen elkaar snel op. De beleidsoverzichten van het EMN geven inzicht in ontwikkelingen over migratie en asiel in Nederland en de lidstaten van de Europese Unie (EU).

 

Jaaroverzichten Nederland

Jaarlijks overzicht van migratie- en asielbeleid, inclusief een jaaroverzicht in statistieken. Met aandacht voor wijzigingen in beleid en wet- en regelgeving, en het uitvoeren van Europees beleid in Nederland. 

 

Jaaroverzichten EU

Jaarlijks overzicht van migratie- en asielbeleid in de EU-lidstaten, inclusief een jaaroverzicht in statistieken. 

 

Kwartaaloverzichten EU (EMN Bulletins)

Kwartaaloverzicht van de belangrijkste ontwikkelingen in migratie- en asielbeleid in de EU-lidstaten, met een overzicht van de belangrijkste EMN-publicaties. 
 

Jaaroverzicht EU 2016

Jaaroverzicht van de ontwikkelingen in de lidstaten van de Europese Unie, inclusief een jaaroverzicht in statistieken. EMN Jaaroverzicht EU 2016 (Engels)

Jaaroverzicht EU 2015

Jaaroverzicht van de ontwikkelingen in de lidstaten van de Europese Unie, inclusief een jaaroverzicht in statistieken. EMN Jaaroverzicht EU 2015 (Engels)

Jaaroverzicht EU 2014

Jaaroverzicht van de ontwikkelingen in de lidstaten van de Europese Unie, inclusief een jaaroverzicht in statistieken. EMN Jaaroverzicht EU 2014 (Engels)

Jaaroverzicht EU 2013

Jaaroverzicht van de ontwikkelingen in de lidstaten van de Europese Unie, inclusief een jaaroverzicht in statistieken. EMN Jaaroverzicht EU 2013 (Engels)

Jaaroverzicht EU 2012

Jaaroverzicht van de ontwikkelingen in de lidstaten van de Europese Unie, inclusief een jaaroverzicht in statistieken. EMN Jaaroverzicht EU 2012 (Engels)

Jaaroverzicht EU 2011

Jaaroverzicht van de ontwikkelingen in de lidstaten van de Europese Unie, inclusief een jaaroverzicht in statistieken. EMN Jaaroverzicht EU 2011 (Engels)

Jaaroverzicht EU 2010

Jaaroverzicht van de ontwikkelingen in de lidstaten van de Europese Unie, inclusief een jaaroverzicht in statistieken. EMN Jaaroverzicht EU 2010 (Engels)

Jaaroverzicht EU 2009

Jaaroverzicht van de ontwikkelingen in de lidstaten van de Europese Unie, inclusief een jaaroverzicht in statistieken. EMN Jaaroverzicht EU 2009 (Engels)

Jaaroverzicht EU 2008

Jaaroverzicht van de ontwikkelingen in de lidstaten van de Europese Unie, inclusief een jaaroverzicht in statistieken. EMN Jaaroverzicht EU 2008 (Engels)