Europees Migratienetwerk

Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Over het EMN

Welkom op de website van het Nederlands nationaal contactpunt voor het Europees Migratienetwerk (EMN). Het EMN is in 2008 door de Raad van de Europese Unie opgericht om in de informatiebehoefte van beleidsmakers en autoriteiten van de Europese Unie en van de afzonderlijke nationale lidstaten op het gebied van migratie en asiel te voorzien. Hiervoor verzamelt het EMN actuele, objectieve, betrouwbare en waar mogelijk vergelijkbare informatie over migratie en asiel.

Op deze website vindt u informatie over het Nederlandse contactpunt van het EMN en actuele ontwikkelingen binnen haar netwerk. Ook zijn de rapporten die het EMN publiceert op het gebied van asiel en migratie op deze site vinden. Als u op de hoogte wilt worden gehouden van alle actuele ontwikkelingen, kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.
Lees meer

Uitgelicht

Actueel


Banners


Uitgelicht

Aanmelden Organisatie

Wilt u ook deelnemen aan het nationaal netwerk? Meld dan uw organisatie vandaag nog aan!

EMN-producten

Hieronder vindt u de rapporten die door het Nederlandse contactpunt sinds 2005 gemaakt zijn. Per product worden de verschillende publicaties nader toegelicht en zijn de publicaties te downloaden.


Zoeken